Ik ben Hartman – jij ook?

Jelle RinzemaNieuwsberichten0 Comments

Het Hartmans Netwerk zoekt voor 2017 – 2019 zeven extreem scherpe nieuwe leden. Ambitieuze, talentvolle ambtenaren, werkzaam bij een decentrale overheid en niet bang voor een pittige discussie of een goed gesprek. Organiseren doe je met twee vingers in je neus, je hebt een duidelijke visie op de toekomst van het openbaar bestuur en je draagt graag bij aan de ontwikkeling van de groep. Ben jij de nieuwe schakel die we zoeken?

In het onderstaande filmpje laten we zien wat ons Hartman maakt. Heb jij het in je? Het Hartmans Netwerk biedt haar leden veel! Tijdens je driejarige lidmaatschap neem je deel aan verschillende leerzame (en leuke) activiteiten die je deels zelf (mede) organiseert. Een greep uit de activiteiten kun je hier vinden. Een overzicht van de breedte van ons netwerk en de alumni kun je hier vinden. Door ons georganiseerde dagen of congressen kenmerken zich door een hoog gespreksniveau, een hoog tempo, sprekers en gasten die je niet zo maar tegen het lijf loopt en altijd een sfeervolle afsluiting.

Geïnteresseerd? Dat moet haast wel. Lees hier meer over onze wervingsprocedure.

Reageer op dit artikel