Hartmans wierf :)

Jelle RinzemaNieuwsberichten0 Comments

Update: de werving is inmiddels gesloten. Lang leve deadlinejunks, maar bovenal lang leve de mensen die de deadline hebben gehaald. Dank voor jullie massale interesse! Binnenkort stellen de nieuwe leden zich voor. Zodra ze bekend zijn, en geen dag eerder.

Oorspronkelijk bericht

Het is 29 november. Je bent een deadlinejunk en je begint pas echt te leven wanneer je eigenlijk veel te weinig tijd hebt om de gewenste kwaliteit op de gewenste datum op te leveren. Dat betekent dat je nu in je element bent, want je hebt nog anderhalve dag om je aan te melden voor de selectieprocedure. Het Hartmans Netwerk werft, maar niet voor lang. Want 30 november (ja, dat is morgen) is de laatste dag waarop je je brief, video, beschilderde press-papierĀ of geluidsopname waarmee je je wensen, motivatie en ambities kenbaar maakt kunt indienen. Meer informatie over het hoe, wanneer en waarom is hier te vinden. Geef inhoud aan de komende drie jaar en doe dat samen met ons.

Nog anderhalve dag. Make it count. We wachten op je.

Reageer op dit artikel