Werving Hartmans Netwerk 2018 – 2020 gestart!

Jelle RinzemaNieuwsberichten3 Comments

De werving voor de komende periode van drie jaar is gestart! Het Hartmans Netwerk zoekt jonge ambitieuze ambtenaren, werkzaam bij gemeenten, waterschappen en provincies, die met overtuiging werken aan een betere overheid. Heb jij een duidelijke visie op het openbaar bestuur, op (persoonlijk) leiderschap binnen decentrale overheden en kun je wezenlijk bijdragen aan de ontwikkeling van de leden en het Hartmans Netwerk? Dit is je kans om drie jaar lang onderdeel te zijn van een hechte groep die overloopt van talent, ambitie en kwaliteit. Pittige discussies zijn ons niet vreemd en zes keer per jaar neem je deel aan door jouzelf en je medeleden georganiseerde congressen. Deze congressen en bijeenkomsten kenmerken zich door een hoog tempo, sprankelende sprekers en leerzame sessies.

Wil je jezelf ontwikkelen en daarmee een betere bijdrage leveren aan vernieuwing binnen de overheid? Je hebt tot en met vrijdag 24 november om 23:59. De echte deadlinejunk wacht tot twee voor twaalf, maar wacht niet te lang. Zo’n kans krijg je niet vaak, en we zijn op zoek naar jou!

Vandaag zijn er ruim vierhonderd brieven verzonden naar alle gemeenten, provincies en waterschappen. Meer informatie kun je vinden op deze pagina.

3 Comments on “Werving Hartmans Netwerk 2018 – 2020 gestart!”

Reageer op dit artikel