Alumnibijeenkomst 2019

Sanne de GroenNieuwsberichten0 Comments

Beste leden en alumni van het Hartmans Netwerk,

Pleur jij je fiets ook altijd gewoon tegen een muur, of plaats je jouw fiets netjes in het rek? Laat je informatiefolders links liggen of lees je die netjes door? Verkies je een olifantenpaadje boven een trottoir of ga je voor de gebaande weg? Zo op het oog hele gewone keuzes. Maar is die keuze wel zo gewoon? 

Als overheden zijn we veel bezig om gedrag van burgers te be├»nvloeden. Maar vaak weten we nog weinig van wat dit gedrag daadwerkelijk is. In de praktijk blijkt de burger vaak helemaal niet zo rationeel en bewust. Samen met jullie willen we op onderzoek naar hoe we als overheden effectiever onze doelstellingen kunnen nastreven. Hoe kunnen we in de toekomst onderzoeken wat werkt en beleid of interventies vormgeven zodat het ook daadwerkelijk het gewenste effect heeft. 

Ben je getriggerd? Meld je dan nu aan voor de alumnibijeenkomst van 1 november 2019. De bijeenkomst wordt in Utrecht gehouden. Aanmelden kan tot en met 18 oktober 2019. De definitieve locatie volgt t.z.t via de e-mail. We hopen je in Utrecht te ontmoeten! 

Met vriendelijk groet namens het Hartmansnetwerk,

Gijs van Leeuwen, Lisette van Leemput en Willeke Rosendaal

Aanmeldformulier

  • Inloop is vanaf 09.00u

Reageer op dit artikel