Versterk jij het Netwerk?

Het Hartmans Netwerk zoekt voor 2020 – 2022 zeven nieuwe leden. Ambitieuze, talentvolle ambtenaren, werkzaam bij een decentrale overheid en niet bang voor een goed gesprek of een pittige discussie. Organiseren is hun tweede natuur, zij hebben oog voor vernieuwende relevante thema’s voor de decentrale overheid en zij dragen graag bij aan de ontwikkeling van de groep. De werving is gestart, dus grijp nu je kans.

Het Hartmans Netwerk is elk jaar op zoek naar nieuwe leden: jonge ambitieuze ambtenaren, werkzaam bij gemeenten, waterschappen en provincies, die met overtuiging en visie werken aan een betere overheid. Het Hartmans Netwerk biedt, zoals de naam al impliceert, een excellent en zeer breed netwerk binnen (maar ook buiten) de decentrale overheden. Tijdens je driejarige lidmaatschap neem je deel aan verschillende leerzame activiteiten die je deels zelf mede-organiseert. Een greep uit de activiteiten kun je hier vinden. Een overzicht van de breedte van ons netwerk en de alumni kun je hier vinden. Door ons georganiseerde dagen of congressen kenmerken zich een grote verscheidenheid aan onderwerpen, een hoog tempo en sprekers en gasten die je niet zo maar tegen het lijf loopt. En dat op interessante locaties door heel Nederland!

Ben jij geïnteresseerd? Dan verwachten we van jou dat je gedurende drie jaar tijd, energie en creativiteit wilt investeren in gezamenlijke activiteiten. Om voor deelname in aanmerking te komen, moet je voldoen aan de volgende vereisten: 

  • De ambitie en het vermogen om vernieuwend actief te zijn ten aanzien van de kwaliteit van het openbaar bestuur;
  • Opleidingsniveau HBO of WO;
  • Leeftijd tussen 25 en 32 jaar;
  • Minstens twee jaar werkzaam bij een decentrale overheid.

Kandidaten kunnen zich aanmelden tot en met vrijdag 29 november 2019 om 23:59u. Je aanmelding moet voldoen aan de volgende vereisten:

  • Een vormvrije motivatie. Brief, film, animatie, tekening, breiwerk, filigraan, zelfontwikkelde app, etcetera. Beschrijf op jouw manier waarom jij kunt bijdragen aan het Hartmans Netwerk en wat je denkt te kunnen halen.
  • Een curriculum vitae;
  • Een gemotiveerde aanbevelingsbrief van het dagelijks bestuur, het college van burgemeester en wethouders, het college van Gedeputeerde Staten of het college van dijkgraaf en heemraden.

Logistieke info

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 29 november 2019 om 23:59u. Dat hebben we al gezegd, maar voor de deadlinejunk: geen minuut later ;). Kandidaten horen in december van de wervingscommissie of ze worden uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats in januari 2020.

Sollicitatieformulier